vrijedan dar

Slatinske Lionsice darovale 5000 kuna malim trojkama iz Mikleuša

lionsice,trojke (1)
Foto: Maja Šantoši
1/3
12.12.2012.
u 22:11

Trojke Leona, Tamara i Andrea su već dobile božićni poklon,ali ne od djeda Božićnjaka već od slatinskih Lionsica

U Slatini već dugi niz godina djeluje humanitarna organizacija Lions Club koja tijekom cijele godine a osobito u predblagdansko vrijeme dariva mnogobrojne obitelji, siromašne ljude te novčano pomaže bolesnima. Članice kluba kojima je predsjednica dr.Gordana Bučan, posjećuju potrebite ljude i pomažu im onoliko koliko su to u mogućnosti prema obvezama koje svakodnevno imaju.

Jedna od članica je i obiteljska liječnica obitelji Lukačić, te je ostalima u Lions klubu predložila da pripomognu skromnim novčanim iznosom malenim trojkama iz Mikleuša. Predsjednica slatinskog Lions kluba s još tri članice je posjetila mladu obitelj kako bi im uručili dar. Mladi roditelji su se odlično snašli u novim ulogama, a mama Tatjana kaže da djevojčice cijeli dan traže pažnju i brigu, tako da su u pokretu cijelo vrijeme i mjesta odmoru gotovo da niti nema,a tata Siniša pomaže 24 sata na dan. Kada izlaze van iz kuće, u pomoć priskaču dvije bake i jedan djed kako bi pomogli roditeljima. Male djevojčice dnevno troše pelene i hranu u vrijednosti oko stotinu kuna te uz plaću koju Siniša dobiva, jedva da podmire osnovne troškove, stoga im je svaka pomoć doborodšla. Kako su od Općine Mikleuš i od Crvenog križa već zaprimile pomoć te im se roditelji i ovim putem zahvaljuju, svakakva druga pomoć je uvijek dobrodošla.

Redovni pregledi na koje bebe roditelji voze u Zagreb, su isto tako velika stavka u kućnom budžetu Lukačićevih. Zbog toga što su rođene u 29. tjednu trudnoće, liječnički nadzor nužan im je barem u ovim prvim mjesecima njihovih života. Radosti i veselja u ovom skromnom domu ne manjka, a ponos i sreću koje djevojčice pružaju roditeljima raste iz dana u dan baš kao i zahvalnost svima koji im pomažu, poručuju mladi roditelji.

>>Vukovarskim leptirićima donirali 10.000 kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije